+40 723 150 815

Conditii inchiriere biciclete Sibiu

I. CONDITII INCHIRIERE BICICLETE SIBIU

1. Bicicletele pot fi inchiriate pentru minim 1 zi.
2. Pentru inchirierea bicicletelor se percepe un garantie cu o valoare cuprinsa intre 50 si 150 de euro/bicicleta, in functie de modelul ales, care se recupereaza la returnarea bicicletei.
3. Bicicletele inchiriate vor fi ridicate/returnate  de la/la centrul de inchiriere sau din/in alt loc stabilit prin contract.
4. Echipamentul inchiriat va fi returnat la ora si data stabilite prin contractul de inchiriere. Intârzierea fara notificare prealabila a DRAGOMIR A. ALEXANDRU I.I. da dreptul acesteia sa perceapa o taxa de penalizare de 50 Euro plus valoarea corespunzatoare tarifului orar pentru perioada depasita (minimi 1 zi).
5. Echipamentul inchiriat este destinat agrementului, turismului montan, nu unor concursuri de performanta si este responsabilitatea clientului sa o foloseasca in conditii normale, sa evite deteriorarea ei si accidentarile. Orice defectiune intervenita pe durata inchirierii va fi anuntata telefonic iar reparatia se va face pe cheltuiala clientului, daca defectiunea ii poate fi imputabila. La inceputul perioadei de inchiriere clientul se obliga sa verifice bicicleta din punct de vedere tehnic si functional iar la sfarsitul perioadei sa o returneze in aceleasi conditii.
Clientul este obligat sa foloseasca echipamentul inchiriat in conditii de exploatare normala si sa evite lovirea, pierderea partiala sau totala a echipamentului inchiriat. In caz ca aceasta se intampla, DRAGOMIR A. ALEXANDRU I.I. va putea pretinde despagubirea la valoarea de piata a reparatiei sau a echipamentului (subansamblului) lipsa.
6. Pe perioada de inchiriere, chiriasul nu are voie sa intervina asupra starii tehnice  sau reglajelor echipamentului inchiriat.
7. DRAGOMIR A. ALEXANDRU I.I. are dreptul de a-si selecta clientii , nefiind obligata sa-si motiveze refuzul in cazul unei solicitari.
8. Pentru inchirierea Echipamentului se va incheia un contract de inchiriere si un proces verbal de predare-primire, pentru intocmirea carora este nevoie de un act de identitate valid in Original. Pe toata perioada de inchiriere actul de identitate/copie a acestuia va ramane la centrul de inchiriere.

II. REZERVARE, PLATA, ANULARE

9. Rezervarea se poate face prin formularul on-line aflat pe site-ul www.inchirieribiciclete.eu, sau prin e-mail la adresa contact@inchirieribiciclete.eu. Daca doriti sa inchiriati bicicleta astazi va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea acesteia la nr.-ul de telefon 0723/150815.
10. Rezervarile facute cu mai mult de o saptamana in urma trebuie confirmate cu minim 48 ore inainte.
11. Plata echipamentului inchiriat se face CASH sau prin banca la urmatoarele conturi RO84CECESB0130RON0863893 deschis la CEC BANK SA Sibiu sau RO85RNCB0227134408980001, deschis la BCR Sibiu, la inceputul perioadei de inchiriere, pentru toata perioada contractata.
12. Varsta minima a unui client care doreste să inchirieze o bicicletă este de 18 ani. Clientii care nu indeplinesc aceasta conditie trebuie sa fie insotiti de un adult.
13. Odata cu preluarea echipamentului inchiriat clientul trebuie sa citeasca si sa semneze contractul de inchiriere. La sfarsitul perioadei de inchiriere clientul va fi de acord cu achitarea contravalorii oricarei defectiuni care ii poate fi imputabila, sau pierderii totale sau partiale, petrecute in perioada de inchiriere.
14. Pentru returnarea echipamentului inchiriat inainte de data si ora stabilite prin contractul de inchiriere, nu se va inapoia contravaloarea corespunzatoare perioadei ramase.

III. INCHIRIERE ECHIPAMENT

15. Echipamentul inchiriat va fi folosit exclusiv de clientul, sau grupul de clienti din care acesta face parte.
16. Clientul este obligat sa foloseasca echipamentul inchiriat in conditii de exploatare normala si sa evite lovirea, pierderea partiala sau totala a echipamentului inchiriat. In caz ca aceasta se intampla, DRAGOMIR A. ALEXANDRU I.I. va putea pretinde despagubirea la valoarea de piata a reparatiei sau a echipamentului (subansamblului) lipsa.

IV. RESPONSABILITATI
17. Clientul este deplin responsabil pentru incheierea oricarei asigurari care acopera riscurile ce pot aparea in perioada de inchiriere. DRAGOMIR A. ALEXANDRU I.I. nu este responsabila pentru ranirea, accidentarea, sau afectarea in vreun fel a clientului sau a unei terte persoane. Clientul are raspunderea integrala pentru daunele de orice natura (materiale, morale, fizice, etc.) provocate unei terte parti pe durata de valabilitate a contractului.
18. La aparitia oricarei defectiuni survenite pe perioada derularii contractului, clientul are obligatia sa anunte telefonic centrul de inchirieri.
19. Clientul si grupul din care acesta face parte trebuie sa respecte prevederile Codului Rutier Roman, precum si celelalte prevederi legale referitoare la deplasarea pe bicicleta in siguranta pe drumurile publice.